Danmarks fugle - kalender 2023
Læs uddrag
Hør uddrag

Danmarks fugle - kalender 2023

Carl Christian Tofte, Tommy Dybbro

Politikens Forlag
Også i år er det muligt at købe den nye bordkalender med de smukkeste fugleakvareller og en lille tekst – lige til at stille på bordet hjemme i stuen eller på kontoret. Kalenderen var sidste år så stor en succes, at den blev udsolgt op til jul.
 Bordkalenderen for 2023 indeholder ligesom sidste år alle de smukke fugle, der kan opleves i Danmark, i alt 275 forskellige arter. Der er både de kendte og elskede fugle, vi møder ved foderbrættet i haven, og dem vi kan nyde på afstand i parkerne, i skoven, ved søen, på engen og ved havet. På hvert kalenderblad er en ny fugl overdådigt illustreret af Carl Christian Tofte, som er en af Danmarks fineste fugletegnere, og ledsaget af en informativ tekst, skrevet af Carl Christian Tofte samt biolog og fugleekspert Tommy Dybbro.
Forfatterne har valgt i år at sætte yderligere fokus på nogle af de arter, der virkelig præger fuglelivet i Danmark. Både nogle af de mest almindelige, og nogle af dem, som gennem deres optræden markerer årets gang. Disse kan således opleves flere gange, f.eks. både hannen og hunnen eller ungfuglen – eller den voksne fugl i både sommer- og vinterdragt. Endelig, men ikke mindst, er alle fugle placeret det sted i kalenderen og på netop den tid af året, hvor man har mulighed for selv at møde dem i naturen. Kalenderen kan dermed bruges som inspiration, hvis man selv har lyst til at opsøge Danmarks rige fugleliv.

Læs mere
Vælg udgave:
 kalender
Belastning...
DKK 170.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740077605
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Carl Christian Tofte, Tommy Dybbro
Danmarks fugle - kalender 2022
Carl Christian Tofte, Tommy Dybbro
365 dage med de smukkeste fugleakvareller og en lille tekst – lige til at Læs mere
Fuglene på foderbrættet inkl. cd
Håndbogen hjælper de mange fugleinteresserede til at komme tættere på Læs mere
Fugle i farver inkl. cd
FUGLE I FARVER er en praktisk guide til fuglene i Skandinavien. Hver art Læs mere
Politikens store fuglebog
Politikens store fuglebog fortæller om alle danske og skandinaviske Læs mere