Den kinesiske forlovelse
Hør uddrag

Den kinesiske forlovelse

Kevin Kwan

Hr. Ferdinand
I morgen skal Rachel Chu giftes, og hun burde være ekstatisk. Alt er som i en drøm med planerne for dagen, og Nick Young er ligeglad med alle sine sensationshungrende slægtninges mening, når han siger farvel til en af Asiens største formuer for at gifte sig med Rachel. Alligevel er hun ked af at hendes biologiske far, som hun aldrig har kendt, heller ikke denne gang deltager i en af hendes livs store begivenheder.

Men pludselig finder Rachel ved et tilfælde ud af, hvem der er hendes far, og hun hvirvles ind i en verden af glitter, skyskrabere og hurtige biler. En verden, hvor folk ikke bare er rige, de er Kina-rige.

Den kinesiske forlovelse er anden bog i Crazy Rich Asians-trilogien, der har taget verden med storm. Kom med og mød Nicholas og Rachel, den vilde Familien Young og det unge pars sjove og enestående crew af venner i en verden af gamle penge, nye penge, skeletter i skabene, nysgerrige slægtninge, golddiggers og fuckboys, forsvundne fædre og iskolde mødre.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
DKK 150.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 464
ISBN: 9788740053838
Format: 145x220
Udk. 26. marts 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: paperback
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Siri Hjelm Jacobsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Søndag, Dorthe Liljensøe
”Der er lagt op til en forrygende afslutning på de fuldstændigt hæmningsløse, grinagtige milliardærer.”
 
 
 
 
 
-  Cats, Books and Coffee
”Med den genkendelige humor og satire spidder Kevin Kwan endnu en gang de vanvittige rige asiater ... Med fantastisk beskrevne karakterer og scener, som de færreste af os nogensinde vil opleve, har Kevin forfattet den ultimative feel-good læseoplevelse. Der er sladder, drama, konflikter, mad ( meeeeeget mad), totalt ufatteligt og over the top – og så er det bare vanvittigt underholdende.” Læs mere
Litteratursiden.dk
”De skøre rige asiatere er tilbage for fuld udblæsning med andet bind i serien, og det er bestemt ikke blevet kedeligere siden sidst! … Skuffer absolut ikke.”
 
 
 
 
 
 
-  HomeByBianca.dk
Bogen er om muligt endnu mere underholdende end den første bog, ‘Millionæren fra Singapore’.
Bogblogger.dk
Magen til vanedannende selskab skal man lede længe efter! Kevin Kwans ’Crazy Rich Asians’-serie er som at blive lukket ind i et univers, hvor alt kan ske, og hvor alle som én har vundet jackpot i lotto – flere gange … Jeg var vild med den. Jeg nød hver eneste side i denne her fjollede, helt igennem syrede oplevelse. Læs mere
 
 
 
 
-  Frk. Litteratur
En forrygende læseoplevelse.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Kevin Kwan
På vej
Rige menneskers problemer
Da Nicholas Young finder ud af, at hans bedstemor Su Yi ligger for døden, Læs mere
Nyhed
Millionæren fra Singapore
Da Rachel Chu og Nicholas Young falder for hinanden i New York, ved hun Læs mere