En højere retfærdighed
Hør uddrag

En højere retfærdighed

Hans Rosenfeldt, Michael Hjorth

Hr. Ferdinand
Kriminalpsykolog Sebastian Bergman har forliget sig med tanken om, at hans dage i marken er forbi. Hans tid går med at holde forelæsninger og skrive bøger. Den eneste fra teamet, han har sporadisk kontakt med, er Ursula. Datteren Vanja har han ikke hørt fra i månedsvis.

Vanja er heller ikke længere en del af rejseholdet; hun har taget et tilfældigt job som kriminalbetjent i Uppsala.  Den seneste måned har hun arbejdet med opklaringen af en serie voldtægter, hvor gerningsmanden sniger sig ind på sine ofre bagfra, bedøver dem, trækker en sæk over ansigtet på dem og fuldbyrder forbrydelsen. Da et af ofrene findes omkommet, involveres rejseholdet, og snart også Sebastian Bergman.

Teamet er igen samlet og tvinges nu til at bilægge de personlige stridigheder for at afsløre den brutale voldtægtsforbryder, som fortsætter med at sprede frygt i Uppsala. Trådene samler sig langsomt, og noget tyder på, at ofrene ikke er tilfældigt udvalgt. Men hvad er sammenhængen? Og hvorfor står flere personer i vejen for opklaringen?
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 432
ISBN: 9788740044393
Format: 151x228
Udk. 15. november 2018
1. udgave, 2. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Lotte Kirkeby Hansen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Cats, books and coffee, Lotte Eskildsen
“Velskrevet, samfundskritisk og meget, meget spændende. De er imponerende dygtige til at opbygge spændingen samtidigt med at de skildrer alle facetter af deres komplekse karakterer.”
 
 
 
 
-  Titlen.dk, Mathias Hou
”Sebastian Bergman er en interessant karakter, der gør læsningen levende. Han er fandenivoldsk, hudløst ærlig og til tider helt uden omsorg over for sine omgivelser … ’En højere retfærdighed’ giver stof til eftertanke … Denne bog lagde jeg ikke villigt fra mig igen, før sidste side var læst.”
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
”Veldrejet, med masser af intelligente plottvister.”
Litteratursiden.dk, Anne Grete Jacobsen
”Fremragende serie … Sjette bind i serien om kriminalpsykolog Sebastian Bergman lever til fulde op til forgængerne. Spænding fra første side, et plot fyldt med overraskelser og gode personbeskrivelser.”
Krimisiden.dk, Lone Pedersen
”Hold da op, der er tryk på … Allerede fra første side er jeg fanget ind af Sebastian Bergman og hans store ego … Historien er som altid solidt fortalt, og plottet hænger rigtigt godt sammen. Alt er fortalt på en let og elegant vis, så du bare turbo-læser for at finde opklaringen af gåden.”
Dansk BiblioteksCenter, Lone Krøgh
”Makkerparret Hjorth & Rosenfeldt har igen skrevet en rigtig god krimi, hvor det hele spiller. Plottet, kompositionen, sproget, stemningen og skildringen af de markante personligheder, som Rejseholdet er sammensat af.”
En højere retfærdighed
En højere retfærdighed er sjette selvstændige del af den succesfulde serie om kriminalpsykolog Sebastian Bergman og teamet fra rejseholdet.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Hans Rosenfeldt, Michael Hjorth
De uegnede
Kriminalpsykolog Sebastian Bergman er tilbage – lige så arrogant, Læs mere
Den stumme pige
Manden som kollegerne hader, forbryderne frygter og læserne elsker er Læs mere
Manden der ikke var morder
Du vil elske at hade Sebastian Bergman – kriminalpsykologen, der er Læs mere
Fjeldgraven
Kriminalpsykolog Sebastian Bergman er tilbage - lige så arrogant, Læs mere
Disciplen
Disciplen går det op for Sebastian Bergman, at han har en voksen datter, Læs mere