Jeg er kommet for at synge
Hør uddrag

Jeg er kommet for at synge

Danni Travn, Lis Sørensen

Politikens Forlag
Lis Sørensen har lagt stemme til danskernes liv i fem årtier. Nu giver hun endelig og for første gang stemme til sin egen historie.

Jeg er kommet for at synge er fortællingen om at finde sin vej som kunstner og kvinde. Fra den spæde begyndelse som sømandens datter i Brabrand over tiden med banebrydende Shit & Chanel til en vidtfavnende solokarriere, hvor hun har opnået stor succes, men også har måttet kæmpe for sin plads.

Bogens omdrejningspunkt er de sange, Lis har sunget livet igennem – såsom Stille før storm, Indtil dig igen, Verden er i farver og Mine øjne de skal se. Via dem søger hun ind i de epoker, hun har været en del af, og møder de mennesker, som har præget hende. Hun fortæller om de vilde tider i Aarhus med alskens fristelser. Om det uforløste forhold til sin mor, der døde tidligt. Om et evigt forbillede i sin energiske far. Om en søn, der løfter hende mod nye horisonter. Om havet. Om himlen. Om stemmen. Om kærligheden. Og ikke mindst om jagten på sangene. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 288
ISBN: 9788740051544
Format: 151x226
Udk. 09. september 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: Bech Grafisk
Fotograf: Les Kaner Fotografi
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Berlingske, Jakob Steen Olsen
Vi kender Lis Sørensens vokal. Nu har hun selv taget ordet. Og hendes stemme er den samme, også når hun ikke synger: Stærk, svævende, ubesværet.
 
 
 
 
 
-  Anettesbookshelf.dk
Bogen fungerer simpelthen for mig, og titlen føles næsten som en ny sang, Lis & Danni i fællesskab har komponeret. Undervejs måtte jeg bare afspille alle sangene og jeg har nydt at bevæge mig ind i de stemninger, der opstod omkring de forskellige kapitler. Kære Lis. Vi er mange, der er glade for, at du er kommet for at synge for os, så bliv endelig ved. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bibzoom.dk
’Jeg er kommet for at synge’ glimrer med sin ærlighed. For vi tror på de velskrevne ord fra Lis Sørensen og Danni Travn. Bliv ved med at synge, Lis!
Bogrummet,dk
Et indblik i den spændende rejse, en selvsikker pige fra Brabrand har foretaget på vejen mod stjernerne. Den bog kan man trygt smutte til boghandleren eller på biblioteket for at få fat i.
Lis Sørensen om bogen
Lis Sørensen har lagt stemme til danskernes liv i fem årtier. Nu giver hun endelig og for første gang stemme til sin egen historie.
Lis Sørensen om titlen
Her fortæller Lis Sørensen om titlen Jeg er kommet for at synge. Hvorfor kom den til at hedde det?
Lis Sørensen om sangene
Min øjne de skal se, Verden er i farver, Stille før storm. Lis Sørensen fortæller historierne bag de tre sange.
Lis Sørensen: sikke en sommer
Lis Sørensen har haft en vild sommer med Anne og Sanne, og er glad for, at der nu kommer en bog. Det fortæller hun meget mere om i denne video.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Danni Travn, Lis Sørensen
Forsvar
Kom med bag kulissen i de danske retssale og arresthuse med landets mest Læs mere
Fra min faders skygge
Fra min faders skygge er Sebastian Kleins åbenhjertige og rå fortælling om Læs mere