15. maj 2019

Ny bog med Lars Løkke Rasmussen

Udkommer 16. maj

Ny bog med Lars Løkke Rasmussen

PRESSEMØDE: I forbindelse med bogens udgivelse inviterer Politikens Forlag til pressemøde i Foredragssalen, Vestergade 28. torsdag den 16. maj kl. 10.30. Her vil såvel Kirsten Jacobsen som Lars Løkke Rasmussen være til stede og svare på spørgsmål fra pressen. Tilmelding er nødvendig på: presse@jppol.dk Bogen udleveres til presse og anmeldere fra 16. maj kl. 9.00.

Forfatter Kirsten Jacobsen har skrevet denne bog med en enkel og klar ambition: At nå ind til de overvejelser, Lars Løkke Rasmussen har som statsminister og privatperson i ugerne op til et folketingsvalg, der vil afgøre hans politiske fremtid.

Hvilke tanker gør han sig? Hvilke svære dilemmaer er han optaget af? Hvad mener han inderst inde om de politiske og personlige problemer, han har kæmpet med i de seneste fire år som regeringens leder? Og hvem bør tage de største og vigtigste beslutninger i den kommende valgperiode – fløjene eller den politiske midte?

Kirsten Jacobsen og Lars Løkke Rasmussen samarbejdede tilbage i 2006 om en interviewbog, ’Løkkeland’, da han var indenrigs- og sundhedsminister. De har i årenes løb talt om at lave en ny bog – og i midten af marts besluttede de med kort varsel at kaste sig ud i projektet.

Lars Løkke Rasmussen ryddede 22 timer i sin kalender i perioden fra 25. marts til 14. april 2019 og stillede sig til rådighed for en række usædvanligt frie og åbenhjertige samtaler, som fandt sted på Marienborg og på bagsædet af ministerbilen.

Statsministeren har ikke haft redigeringsret over manuskriptet. Han har læst det umiddelbart før trykstart, hvilket har medført nogle få rettelser af rent faktuel karakter, men ingen rettelser, der vedrører bogens indhold og substans.

Politikens Forlag har i forbindelse med projektet indgået en forfatteraftale med Kirsten Jacobsen. Lars Løkke Rasmussen modtager ikke honorar for sin medvirken.

OM FORFATTEREN: Kirsten Jacobsen (f. 1942) er journalist og forfatter. Hun har skrevet en lang række anmelderroste portrætbøger om blandt andre Mærsk Mc-Kinney Møller, Klaus Rifbjerg, Mads Øvlisen, Søren Pilmark, Poul Svanholm, Erik Clausen og Thomas Helmig.

For interviews, uddrag, manus kontakt:
Pressechef Camilla Høy - camilla.hoy@jppol.dk - Tlf.: 3038 2812

Gå til News
TOP  ▲
Relevante bøger
Befrielsens øjeblik - Samtaler med Lars Løkke Rasmussen
Forfatter Kirsten Jacobsen har skrevet denne bog med en enkel og klar Læs mere