Rige menneskers problemer
Hør uddrag

Rige menneskers problemer

Kevin Kwan

Hr. Ferdinand
Da Nicholas Young finder ud af, at hans bedstemor Su Yi ligger for døden, skynder han sig til sit barndomshjem Tyersall Park i Singapore for at være ved hendes side. Men han er ikke alene. Hele Shang-Young-klanen er der for at kappes til sidste blå blodsdråbe om matriarkens formue og smukke besiddelser.

Fra Manila til Suluhavet, fra en kidnapning på en af Hong Kongs fornemmeste privatskoler til et overraskende frieri foran et indisk palads bliver det tydeligt, at kun én ting er større end stenrige menneskers formuer: Deres problemer.
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
DKK 150.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 496
ISBN: 9788740053845
Format: 145x220
Udk. 30. april 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: paperback
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Siri Hjelm Jacobsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Cats, Books and Coffee
Et brag af en afslutning … Kevin Kwan har gjort det igen! I et endnu et meget underholdende og dramatisk kapitel i den episke fortælling, lader han læserne indsvøbe i intriger og uventede plot tvists … Det er hylende morsomt … Der er lidt mere dybde i dette bind, hvor vi lærer meget mere om Su Yis ungdom og tiden under Anden Verdenskrig. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bogtanken.dk
Kevin Kwan lukker og slukker med et brag. Der er i vanlig stil ikke sparet på hverken drama eller humor, og så flyder det naturligvis med penge! … Jeg er fuldstændig solgt til den her trilogi … Et fuldent univers med en perlerække af originaler og sjove indslag.
 
 
 
 
 
 
-  HomeByBianca.dk
Underholdning fra start til slut.
Litteratursiden.dk, Monica Severin
Sikke en afslutning på en virkelig underholdende trilogi! … Som i de to foregående bøger er der ikke sparet på noget, når det gælder farverige og festlige beskrivelser af familiens mere eller mindre excentriske medlemmer samt overfloden af rigdom … Jeg kommer til at savne de skøre rige kinesere med alle deres excentriciteter. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Søndag, Dorthe Liljensøe
”Herlig afslutning, hvor der (heldigvis) ikke bliver rykket meget ved persongalleriets karakterer − hverken de gode eller de ondes, så underholdningsværdien er i top. Forrygende afslutning, der byder på drama, romantik og masser af humor.”
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Kevin Kwan
Nyhed
Den kinesiske forlovelse
I morgen skal Rachel Chu giftes, og hun burde være ekstatisk. Alt er som i Læs mere
Nyhed
Millionæren fra Singapore
Da Rachel Chu og Nicholas Young falder for hinanden i New York, ved hun Læs mere