Supersunde superfoods
Hør uddrag

Supersunde superfoods

Mette Helbæk, Valeria Lima

Politikens Forlag
Sundhedsforskerne ved i dag langt mere end tidligere om, hvad der gør nogle råvarer så særligt sunde, at vi kan kalde dem superfoods: De indeholder en særligt høj koncentration af mikronæringsstoffer. Denne bog gennemgår en lang række af de videnskabeligt blåstemplede superfoods. Disse er ekstra gode for energiniveauet, humøret og det generelle velbefindende på den korte bane – og kan på den lange bane hjælpe med vægttab og være med til at forebygge sygdomme.

Forfatterne gennemgår de forskellige superfoods herunder over 40 forskellige planter med særligt store sundhedsfremmende egenskaber.  Man lærer desuden, hvordan man får det optimale ud af sine råvarer i køkkenet ved at anskaffe, opbevare og tilberede dem på en måde, der optimerer deres gode egenskaber. Sidst, men ikke mindst, indeholder bogen 60 lækre opskrift er med ideer til, hvordan de gode superfoods kan bruges, og den har massevis af køkkentips som inspiration til et sundt liv med nydelse og madglæde.

For også at tilgodese princippet om bæredygtighed, har forfatterne så vidt muligt valgt at bruge nordiske, lokale råvarer i opskrifterne.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 328
ISBN: 9788740030631
Format: 173x240
Udk. 30. maj 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Fotograf: Klein&Co ApS
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
Anmeldelser og omtale
Christine Bonde
I bogen bliver der lagt vægt på de nordiske superfoods, og det er jeg vild med. Det tilføjer et bæredygtigt aspekt og tager hele superfood-konceptet ned på et niveau hvor den helt almindelige dansker kan være med. Vi snakker altså porre, gulerod, persille, avokado, jordbær og citron – og selvfølgelig en helt masse andre fødevarer, men langt de fleste er nogen som vi kender til og højst sandsynligt allerede har i køkkenet … Som I nok kan fornemme er jeg ret begejstret over den her bog. Både fordi den bidrager til et mere nuanceret (og egentlig også mere fornuftigt) syn på superfoods, men også fordi den har så meget at byde på i forhold til ernæringsmæssig information og utroligt lækre opskrifter der i dén grad indbyder til at gå i køkkenet. At den så samtidig er vanvittigt flot sat op og har de fineste billeder… Det er jo også guf Læs mere
Supersunde superfoods
Sundhedsforskerne ved i dag langt mere end tidligere om, hvad der gør nogle råvarer så særligt sunde, at vi kan kalde dem superfoods: De indeholder en særligt høj koncentration af mikronæringsstoffer.
Downloads